Image Map

7. jun. 2013

WHATS IN MY EARS

WHITE LIES
Jeg kan slet ikke få nok. Dette band er så perfekt, og er lige min musiksmag. Hverken for poppet eller for rockagtigt. Faktisk kommer de til Danmark, og billetsalget starter i dag! Det er et forholdsvis nyt band, og at de allerede har opnået så meget prestige er ret godt klaret! Af de bedre sange, kan der nævnes Unfinished Business, Farewell To The Fairground og deres nye sang, Getting Even.


AZEALIA BANKS
Azealia har overtaget. Det er så fedt at se flere kvindelige rappere på den internationale scene, og især når de kører deres egen stil fuld ud. Jeg tror hun har de vildeste livekoncerter, og vil ret gerne se hende en gang! Favoritsangen er nok 212.


CRYSTAL CASTLES
Jeg lover jer for, at jeg næsten græd, da jeg fandt ud af at Crystal Castles for anden gang kom til Danmark (Roskilde Festival 2013) - og at jeg selvfølgelig heller ikke kunne se dem. Det er noget helt specielt og mystisk over gruppen, og forsangeren, Alice Glass, gør det eminent godt. Godt råd til alle der skal til Roskilde i år: Se for guds skyld Crystal Castles under Roskilde Festival, hvor de spiller om fredagen kl. 01.30 på Arena scenen. Af gode sangen kan der nævnes Courtship Dating, Affection, Not In Love (med Robert Smith, forsanger i The Cure) og Untrust Us.
Beklager, men den her besættelse forsvinder aldrig! MØ er simpelthen den klareste stjerne på hele himlen af talentfulde nye stjerner. Hun er en blanding af alle verdener, og det at jeg ikke rigtig kan kategorisere hende er vildt fedt. Selv om hun ikke har udgivet så meget, er det stadig nok til at tryllebinde mit lille sind. Jeg råder alle til at tjekke hende ud på Youtube, så man også lige får hendes skønne videoer med. Pilgrim, Maiden, Glass og Waste of Time er helt klart værd at lytte til. Ps. Mø spiller også på Roskilde. Jeg tror hun har fået en alt for lille scene - kæmpe fest!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.