Image Map

9. jun. 2013

LET ME INTRODUCE

 Asger Juel Larsen MADHOUSE tee // Levi's jakke // H&M shorts // Vintage solbriller // Fjällräven taske // Lowcut leather Converse // Mentally Ill cap

Lad mig introducere jer alle for Annemette. Jeg mødtes med Annemette tilbage i starten af 2013 ved et cafébesøg, hvor vi forinden havde haft kontakt via facebook og vores blogs. Sagen er, at Annemette efter en laaaang pause, har valgt at oprette sin blog på ny - hvilket betyder at hun langt  fra er ny i faget! Da det godt kan være lidt svært at forklare en masse omkring et andet menneske, har jeg valgt at lave et lille interview.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg ville beskrive min stil som værende svingende. Dog holder jeg mig altid til sort, grå, hvid eller blå. Jeg klæder mig efter mit humør og lejlighed, og så kører den ellers bare spontant derfra. Mine bedste outfits er ideer, der kommer til mig inden jeg falder i søvn. Jeg tænker generelt meget over snit i mine looks.

Hvorfor valgte du at oprette din blog på ny?
Før bloggede jeg via Blogger, hvor jeg havde meget få følgere og ekstremt ringe trafik. Jeg følte ikke rigtig at Blogger gav mig muligheden for at udfolde mig, som jeg ville, og jeg var ikke tilfreds med min blog, selv om jeg elskede den højt. På Bloggers Delight er der mulighed for at blive både plus og premium blogger, hvilket gør, at man lettere kan sætte sig mål og har en motivation til virkelig at gøre det ordenligt. Jeg meget tilfreds med min nye blog, og jeg har de vildeste blogabstinenser, der gør, at jeg voldtager min 'udgiv indlæg'-knap.

Hvad er din yndlings item?
Mine vintage Chanel sko. (Eller JC alexa, Acne Atacoma og alle mine andre lækre ting!) 

Hvis jeg, Emil, skulle beskrive Annemette med 3 ord, ville det være: Grydehår, storsmilende og energisk.

Jeg håber lidt på at det giver jer en smule lyst til at tage et kig forbi Annemettes blog, for selv om den er ny, er den allerede spækket med lækre indlæg!
Det ville selvfølgelig også være toppen, hvis I tog et smut forbi Bloglovin' og gav hende en god start på hendes blog. Derudover kan Annemette også findes på sin Instagram: @fashiondioxide

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.