Image Map

10. jun. 2013

TIDERNE ER SKIFTET

Photos: Style.com
Jeg sad for et par nætter siden og kiggede Style.com ud (som forresten er en vildt god hjemmeside), og lagde så mærke til hvor forskellige de gamle kollektioner så ud, i forhold til de nye. Bare kig på Gucci i 2005. Altså hvad tænkte de på? På daværende tidspunkt har det sikkert været vildt fedt, men nu ville jeg tro, at det enten var en joke, eller at kollektionsskitserne var blevet tegnet i en stor brandert. Eller tag fx et kig på Versace anno 2005. Stribet t-shirt og joggingbukser. Bedre bliver det simpelthen ikke (mærk ironien). 
Det er vildt sjovt at se, hvordan vi mennesker på kun få år, har skiftet mening omkring hvordan vi skal se ud, og hvordan tøjet skal være. Men jeg er også ret sikker på, at alle de forskellige mærker har haft brug for fornyelse, fx med udskiftninger af deres chefdesigner, (se på Givenchy's transformation, Riccardo Tisci, manden bag Rottweiler trøjerne). Men de store ændringer har højst sandsynligt været nødvendige. Mærkerne skulle jo gerne være nytænkende, innovative og hele tiden lave noget nyt som fanger forbrugernes interesse.

Hvad mener I? Er det gået den rigtige vej for mærkerne?

Ps. Er det ikke en vildt flot kollage jeg har lavet? Jeg er gået hen og blevet helt bidt af det!

4 kommentarer :

 1. hvilket program bruger du til at beskære

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger GIMP!
   Det er ret nemt, bare følg den her guide http://www.youtube.com/watch?v=rw9zbeHEXY8
   Håber det hjalp! :)

   Slet
 2. Haha, hvor er det sjovt!! Er godt nok ikke den store modefreak (news flash), men wow.
  "Er det ikke en VILDT flot collage..", hahaha. Aftenens smil. Troede faktisk du havde snuppet den fra en hjemmeside eller noget, men nej. U go!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åååååårrrrhhhhh! Du er altid så sød Anna!!! 1000 millioner gange tak for dit altid gode humør!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.