Image Map

19. jun. 2013

CHRISTOPHER KANE SPRING SUMMER 2014 MENS COLLECTION

Photo: Style.com | Edit: Me
Jeg bliver dagligt inspireret, og lærer konstant noget nyt. Et af de mærker jeg for nyligt har lært at kende, er fantastiske Christopher Kane. Næste års spring/summer kollektion er direkte breathtaking. Det er vildt, at noget så simpelt kan være så flot. Ikke at Christopher Kane har været nyskabende - overhovedet. Men at man kan tage noget så nemt som 3D print, sætte det på enkle beklædningsdele, og derved skabe noget så flot og anderledes. Jeg er selv ret vild med jakken på model nummer 6. Men helt klart også de 3D printede ansigter på både jumpere og t-shirts. Tager man et kig på den nye resort 2014 kollektion som er blevet offentliggjort, kan man tydeligt se hvilket talent denne designer virkelig besider. Havde vi lige været et år fremme, (og havde jeg været en del rigere) ville jeg nok eje størstedelen af tøjet på ovenstående kollage!
Hvad synes I om kollektionen?

2 kommentarer :

 1. du har mac ikke

  hvilket program bruger du til at lave collagen altså skære i modellen! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du! Jeg har desværre ikke en Mac, men bruger det gratisprogram til både Mac og Windows som hedder GIMP 2.0.
   Her er et link: http://www.gimp.org/

   Den guide jeg brugte til at lære det, er denne: http://www.youtube.com/watch?v=rw9zbeHEXY8
   Jeg håber at det hjalp dig! :D

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.