Image Map

21. jun. 2013

SUMMER WISHES


Her er en lille kollage, med de ting jeg drømmer om lige nu. At drømme ville måske være i overkanten, for størstedelen af tingene bliver forhåbentlig snart en realitet. Og at kalde det "sommer" ønsker er måske også lidt i overkanten, for det er overhovedet ikke særligt sommerligt. Som I kan se, er jeg ret vild med trøjer med printede motiver. I sær dem med de mange detaljer, da det skiller sig lidt ud fra alle de "normale" t-shirts på markedet. Fx har jeg selv en Cathedral t-shirt fra Illustrated People, som jeg selv er svært begejstret for.
Noget andet jeg er ret begejstret for på kollagen, er den hvide sweatshirt fra Admirable. Det er fedt når der bliver gjort grin med modeverden, og specielt med den alt for udbredte Céline Paris t-shirt.

Heldigvis er disse items ikke så dyre (okay, se lige bort fra Givenchy t-shirten!), og jeg regner stærkt med at have et par af disse trøjer/taske i mit klædeskab inden længe.

Hvad synes I om dem?

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.