Image Map

26. jun. 2013

FAVOURITE STYLES - MENS FASHIONWEEK LONDON & MILANO PT. 1

Andrea Pompilio - Andrea Pompilio - Andrea Pompilio - Burberry Prorsum - Burberry Prorsum

Burberry Prorsum - Calvin Klein - Canali - Canali - Christopher Raeburn


 Photo: Style.com | Edit: me
For at lægge kortene på bordet starter jeg ud med at sige, at jeg faktisk er ret skuffet over dette års herrekollektioner. Ud af samtlige kollektioner fra London og Milano, er der kun meget få shows der tog mig med storm. På ovenstående kollage, er den første del (der er kun to dele, bare rolig!) af mine favorit outfits fra begge af de førnævnte modeuger.
Det var først da jeg kiggede alle shows igennem, at jeg lærte Andrea Pompilio at kende, men wow hans kollektion var gennemført. Der var leget meget med forskellige print på forholdvis normale hverdagsitems - og det var smukt. Han gav i hvert fald et godt bud på næste års trend inden for print!

En anden god og gammel kending er Burberry Prorsum. Det er vildt, at et mærke næsten altid kan ramme plet, og alligevel være nytænkende. Jeg er gået hen og blevet ret vild med det lyse og farverige input, som nok vil passe godt ind i min ellers så mørke garderobe.

Canali havde også nogle overraskende gode styles. Oftest bliver jeg hurtig træt af at se på de "stilede" shows. Jakkesæt og gentleman moden er bare ikke mig. Men Canali formåede alligevel at drage mig en smule, med de skjulte detaljer og de små inkluderede print (hvad er der lige med mig og print?)

Christopher Raeburn er højst sandsynligt kun med i denne omgang fordi jeg synes denne enkelte style var flot. Selvfølgelig ved jeg godt, at det der vises til shows ikke er det eneste som firmaerne producerer til dertilhørende sæsoner, men tøjet til Christopher Raeburns show var simpelthen for meget - også selv om jeg altid siger at tøj aldrig kan blive for meget.

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.