Image Map

27. jun. 2013

COLORFUL INSPIRATION


Vinteren har i år været en ekstra mørk periode. Og det mørke har helt klart har sat sit præg på min gaderobe. Derfor ser jeg nu frem til denne sommer, hvor jeg så vidt muligt vil prøve at indføre nogle flere sommerlige nuancer, og muligvis også lidt neonfarvede basisdele. Jeg går stadig og planlægger hvordan min modeuge i København skal se ud, og outfits er jo helt klart en stor del (okay, det kan ikke kun være mig der har den mening). Derfor drømmer jeg hvidt og neongrønt - bare vent, det skal nok blive godt! Mit eneste problem mht indkøb af alt det sommerlige tøj er, at jeg er gået i shoppestrejke. Dette er udelukkende sket fordi jeg vil spare mine penge op til sommerferien i New York. Jeg tager af sted den 18. juli, og er så hjemme igen lidt over en uge senere.

Ps. jeg har tilfældigvis fundet den grønne regn-camouflage jakke fra det andet nederste billede ude i venstre side, og overvejer kraftigt at købe den (også selv om jeg reelt set ikke kan/må) Hvad tænker I?

Pps. nogen der har forstand på, hvorfor jeg ikke kan gøre min kollage bredere? Så snart jeg sætter den ind på bloggen, skrumper den automatisk...

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.