Image Map

28. jun. 2013

ER DET GODT NOK?

Om det er godt nok? Det er et spørgsmål jeg har spurgt mig selv om en del på det sidste. Det at være indehaver af en blog er vildt fedt, no doubt. Jeg har lært meget og der er stadig meget mere at lære. Men det jeg mangler er gejst og gnist. Jeg mangler inspiration, og jeg mangler engagement. Ikke at jeg planlægger at stoppe bloggen, men jeg ved, at jeg en dag kommer til det punkt i mit liv, hvor jeg ikke føler et behov for at udfolde mig på en blog længere. Indtil da, er det vigtigt for mig at kunne opretholde min blog, og konstant være interessant for dig, og ikke mindst mig selv.
Dét jeg fisker efter, er hvad der mangler på min blog.

Noget jeg synes der er et gennemgående problem ved mange blogs - inklusiv min egen - er at der intet personligt er at finde. Jeg har det sidste stykke tid lavet ufatteligt mange kollager, og taget brug af en uendelig mængde af billeder fra nettet - hvilket jeg mener er bedre end intet. Men da jeg spurgte nogle mennesker hvad der manglede, svarede mange at min blog overhovedet ikke var personlig nok. En anden ting jeg også fandt ud af, var at folk i større stil ville se billeder som jeg selv havde taget del i - altså enten været på, eller selv havde taget det. Problemet ved de personlige billeder er at jeg er alt andet end fotogen. Jeg bryder mig egentlig ikke meget om at være foran et kamera - hvilket er et problem som blogger. Det handler om altid at kunne vise sit ansigt, være genkendelig, og få andre til at "føle" at de kan se hvem der sidder bag ved skærmen og skriver til dem.

Derfor er mit mål for fremtiden: Jeg skal i større stil være mere personlig, og jeg skal i større stil "vise" mig på bloggen.
Lyder det helt dumt? Det ville virkelig betyde ufattelig meget, hvis I havde lyst til at give jer til kende, og fortælle hvad der mangler og hvad I hellere vil se end mine kollager. I behøver ikke komme med deciderede forslag til indlæg, da jeg allerede har omkring 20 nedskrevne, men endnu ikke udførte, indlæg på min notesblok.

God fredag, god sommerferie (har selv har sommerferie siden den 17. juni såååå) og uendelig mange gange tak.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.