Image Map

15. jul. 2013

COEXISTENCE

I går var jeg til min første "rigtige" kunstudstilling. For at det ikke skal være løgn, var jeg forbi hele 2 forskellige, men mere om det en anden dag. Den første var denne udstilling med navnet Coexistence. Den var skabt af Sanne Ransby, og er at finde på Nicolai Kunst & Design indtil den 30. juli 2013. Store vævede tæpper og laserudskårede billeder var hovedparten af udstilling. Og nøj hvor var det flot. Jeg fortryder lidt at jeg ikke tog flere nærbilleder, da jeg ikke mener at de ovenstående billeder kommer 100% til deres ret. Jeg var ret vild med de forskellige lag på lag som gik igen i samtlige af billederne. I sær dem på den samlede billedvæg. Det er i hvert fald en udstilling værd at tjekke ud - og så er der fri entre.

 "Tætheder mellem planter, afstande mellem herreben, møder i mønstring og eksistensers færden." 

Nicolai
Skolegade 2B
6000 Kolding

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.