Image Map

16. jul. 2013

TASKEHELVEDE PÅ TYSK

For et stykke tid siden snakkede jeg med en veninde omkring modeugen. Sådan mere angående de praktiske ting, og hvad man egentlig bør have med. Dertil kom vi også på konklusionen om, at man altså skal have noget at opbevare sine sager i. Derefter tænkte jeg, at jeg da hellere ville lave mine  egne tasker i stedet for at bruge dyre domme på en.

Derfor jeg har haft hovedet i blød, og været i gang med at finde gode statements til totebags (muleposer, indkøbsnet, etc. you know). Og af en eller anden grund, sagde mit ubrugte tyske ordforråd til mig, at det altså gerne ville opfriskes - og det blev det. Statements som Prost Schlampe, Gold Junge og Alles in Butter ligger lige nu på kanten til at blive en realitet. Jeg luftede en del billeder på Instagram, og inden længe skal disse herlige muleposer altså færdiggøres.
Jeg vil med glæde dele billeder herinde (og måske give nogen væk, hvis I altså ønsker det?!)

Hvad synes I? Er det en forfærdelig idé, eller er den sjov nok?

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.