Image Map

19. jul. 2013

CHANGE OF PLANS


Min veninde skrev til mig i går, og fortalte at hun havde været så heldig at vinde billetter til den nye danske festival Henrys Dream. Jeg havde egentlig godt læst om den, og konceptet lød overdrevet syret. Det er så svært at forklare det hvis man ikke er 100% inde i det, og derfor overlader jeg det til den her artikel skrevet af Euroman. Jeg er vildt fascineret af universet på festivalen, og glæder mig faktisk pisse meget til at tage af sted. For at det ikke skal være løgn, er jeg der mens du læser dette. Nå, men det er ret sjovt - for jeg tror det lige er mig. Jeg "kender" i hvert fald en del der kommer - og jeg skal nok spotte dem alle med mit engangskamera!
Jeg vil med glæde give en gengivelse efter hjemkomsten til alle jer der var så uheldige ikke at kunne deltage. På grund af at jeg først fik tilbuddet i går, har jeg været nødt til at haste mig en lille bitte smule igennem de kommende planlagte indlæg. Jeg er hjemme igen på mandag, så derefter må I få nogle kvalitetsindlæg om MODE. Hell yeah. God weekend!

2 kommentarer :

 1. Oh I really wanted to be there! :(
  Nice blog you have, I've started to follow!

  Hugs
  Unkown blogger
  www.den-ukendte-blog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. It was really REALLY awesome! I'll put up some analog pictures whenever they're processed!
   You should do yourself the favour, and be there next year! :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.