Image Map

19. jul. 2013

DELIGHTED

Her er lige et akavet mor-hjælp-mig-jeg-har-intet-stativ-billede. Jeg er i ført min nyeste polo fra Common Heritage, som jeg faktisk kun slap halv pris for. Det kan godt betale sig at vente på udsalget en gang i mellem! Samme skete sidste dag, hvor jeg af nødens grund var nødt til at købe 2 nye trøjer fra Illustrated People - billeder følger snarest.

Egentlig var det ikke trøjen, indlægget skulle handle om, men derimod gårsdagens indlæg.
Jeg vil gerne sige pisse mange gange tak for alle de fantastiske kommentarer jeg fik i går, og alt den gode respons der var på indlægget. Ikke kun her på bloggen, men også privat. Det er sådan noget der gør mig glad, og så afspejler det sig også på bloggen. Jeg vil vildt gerne forsætte den gode stil, hvilket jeg også har planer om at gøre. Alt for jer, så længe i også gør noget for mig.
Tak, tak og atter tak.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.