Image Map

26. jul. 2013

NEW BALANCE ML574APG

 På det seneste har jeg bestilt rigtig mange pakker hjem, og i dag kunne jeg så endelig glæde mig over at disse fantastiske sko. Jeg opdagede dem, efter at have set et instagrambillede som Colette havde lagt op, og var derefter ret sikker på at jeg skulle have dem. Det var faktisk rigtig svært at finde dem, for ingen havde lyst til at fortælle hvad modellen hed, så jeg brugte lige et par timer på at gennemsøge en masse hjemmesider med sneakers. Alt i alt gav jeg omkring 650,- for skoene. De er købt via ebay.
Skoene skal lige gåes en smule til, og så vil jeg ellers tage dem i brug under modeugen. Jeg har et ret godt outfit i tankerne, og hele outfittet består af nye køb. I får det hele at se en gang!
Hvad synes I om dem?

3 kommentarer :

 1. Oh my god de er smukke! Jeg elsker NB og specielt når det er anderledes modeller. Du er virkelig heldig og til god pris :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, de er sååå flotte! Og ja, jeg tror det er et helt godt køb jeg gjorde mig. :-D

   Slet
 2. Fuck de er smukke. Og fuck det er nogle vilde nærbilleder du har taget. Din fotograf-ven er stolt!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.