Image Map

25. jul. 2013

JUNGLE-ISH

 Carhartt shorts - Topman skjorte - Nike sneakers - Fjällräven rygsæk

Så er jeg endelig hjemme igen. Rettere sagt, jeg er nu levende. Jeg kom hjem fra Henrys Dream søndag nat, og har indtil i tirsdags faktisk været syg. Lidt surt, men så alligevel også dejligt nok at være i sin seng et par dage. I går besøgte jeg seje Kristina helt i Randers, hvor vi fik snakket, hygget, været på genbrugsjagt og spist god mad lavet af hendes roommate.
I dag står den på endnu en indkøbstur i Kolding, og så skal jeg arbejde lidt på de tidligere nævnte totebags.
Har I nogle specielle planer for resten af sommerferien, og ses vi under modeugen?

2 kommentarer :

  1. ENDELIG nogle billeder, hihihi. Super flot outfit og flot fyr x

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaaa, endelig kom der lidt billeder!! Og taaaak søde Anna

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.