Image Map

27. aug. 2013

SS14 - ASGER JUEL LARSEN - A TRIPLE DISTILLED DREAM

Modeugens første show stod på Asger Juel Larsen, som jeg fandt meget interessant. Jeg er ikke vild med hele kollektionen som sådan, men de vilde print og de KTZ lignende skikkelse, gav alligevel et godt sammenspil på runwayen. Dog vil jeg da sige, at der alligevel var et par enkelte items, som jeg brændte mig en smule varm på. Jeg kunne godt lide, at der var blevet skruet ned for pangfarverne, mens der stadig var et gennemgående hovedprint. Mellemlange frakker, hvid neglelak på drengene, shorts og mange lag var der nok af. Jeg synes at det er dejligt med et alternativt pust til modeugen, som også viser, at der er plads til alle former for fashiondesign. Jeg beklager de ufatteligt uskarpe billeder, men what you see, is what you get.

A couple of weeks ago I attended the Copenhagen Fashion Week. The first show was Asger Juel Larsen, which was a really interesting show. I like the many raw prints, but overall as a show, it was a bit too much for me. Anyhow, I wouldnt mind a couple of items for my own wardrobe! Sorry for the low quality photos! Luckily the pictures from the other shows were a bit better.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.