Image Map

26. aug. 2013

SUMMER NIGHTS

I lørdags var jeg ude og skyde nogle billeder af min søster, og på vej hjem endte vi forbi denne location som jeg synes er ret fed. Det var ikke meningen at jeg skulle have taget billeder, men greb alligevel chancen da den var der. Nogle af de billeder jeg tog af min søster blev ret gode, så de ender muligvis på bloggen på et tidspunkt, hvis I altså er interesserede.
De næste par dage er ret stramme, da jeg skal arbejde og lave lektier i døgndrift. Derfor bliver bloggen nedprioriteret en smule, og indlæggene bliver intet stort. Men så længe der bare kommer en smule, har jeg det godt med mig selv! PS. dette er indlæg nummer 300 på bloggen.

A few days ago, my sister and I went shooting some portraits of her. On the way back home, we decided to snap a few shots of me too. The next couple of days will be stressful, so don't expect much activity on the blog. As a matter of fact, this is post number 300!

2 kommentarer :

  1. Elsker billederne og omgivelserne!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Synes det giver sådan en rigtig god stemning. :-P

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.