Image Map

25. aug. 2013

RAHA ASADI


Based on a personal journey, this collection represents twelve years of experience in two looks - one male and one female. Inspired by the minimalistic scandinavian way of approaching fashion and style the focus of this collection has been on creating androgynous and tall silhouettes, using raw materials such as wool and linen alongside the simple color palette. A very special attention has been paid to the details and the craftsmanship of the garments. 


Under modeugen mødte jeg tilfældigt en pige ved navn Raha. Det er lidt sjovt, for jeg har før set hende gennem nogle venner, og så stod hun der lige pludselig. Jeg tror aldrig jeg har mødt en så venlig og forstående person som Raha, og det forbavsede mig rigtig meget, at hun var så åben over for fremmede folk. Selv om jeg kun tilbragte tid med hende i et par timer, så virkede det virkelig som om at hun var en gammel ven. Efter nogen tid med hende, viste hun os sin kollektion (og nysgerrige mig spurgte selvfølgelig meget ind til den). Som den ovenstående tekst siger, så er det en kollektion der repræsenterer 12 års design i bare 2 looks. Jeg er især vild med looket til den kvindelige model, da hele sættet virkelig spiller godt sammen, og at de nærmest karakteristiske røde sokker selvfølgelig er inddraget. Hvad synes I om kollektionen?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.