Image Map

24. aug. 2013

JACKETS THIS FALL

I øjeblikket går jeg og leder lidt efter en jakke/frakke/bomber til dette efterår. Jeg har egentlig ikke så mange krav, ud over at den skal være ret afdæmpet og gerne minimalistisk. Ud over det tænker jeg, at den skal holdes i enten sort eller mørkeblå. Ovenstående kollage er nogle af mine bud på gode sæsonjakker, men langt fra alle er realistiske, da min pengepung ikke rækker langt i øjeblikket. Favoritten er klart den midterste i nederste række, som er en bomber fra A.P.C.til 2600 kroner. Men ellers går jeg, og overvejer den sorte i nederste venstre hjørne, der er en lidt mere overkommelig sag fra Weekday til kun 850 kroner.
Hvilken er jeres favorit, og har I fundet jeres overgangsjakke?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.