Image Map

23. aug. 2013

WINNER

 1. AQO - Shark Mirror skjorte / 2. Kortkartellet - København / 3. AQO - Hope & Stars sweatshirt
For første gang har jeg vundet en rigtig konkurrence. Louise og Anna fra Twist the rhythm afholdte forleden en konkurrence sponsoreret af POLKA, og jeg var så heldig at vinde den! Ud over at kunne give mig et gavekort på hele 500 kroner, så sendte de også nogle virkelig dejlige ord med på vejen, som varmede rigtig meget. Gør lige jer selv den tjeneste at tjekke de to søde pigers blog, for kreativiteten og kvaliteten er på et plan som er stærkt anbefalelsesværdigt!
Da jeg nu står med gavekortet og skal have det brugt, mangler jeg lidt kyndig vejledning. Jeg har fundet mine 3 favoritter fra siden, og indtil videre bliver det klart en af disse.
Hvad synes I bedst om?

(Alle billeder er fra http://store.polkashop.dk/)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.