Image Map

4. aug. 2013

MIN MODEUGE

I kommende uge drager jeg for første gang til en hel modeuge i København. Copenhagen Fashion Week skyder startskuddet onsdag den 7. august, og jeg tager allerede af sted i morgen, mandag, da jeg med en veninde er blevet inviteret til en butiksåbning, og til et modeshow hos David Andersen, tirsdag.

Jeg vil ikke sige at jeg har en hektisk modeuge, men der er alligevel en del som jeg skal nå. Det vil sige shows, shopping, events, afslapning og hygge i det københavnske natteliv. Når det kommer til shows, synes jeg selv, at jeg har været ret heldig. Jeg skal ind og se Jean//PhillipAsger Juel Larsen, Barbara í Gongini, Moonspoon Saloon, Henrik Vibskov, Wood Wood, Stine Ladefoged og Bibi Chemnitz. Jeg glæder mig pisse meget til det hele, men AJL og Henrik Vibskov tror jeg bliver the bomb!
Da det jo er modeuge, har jeg en overbevisning om, at jeg skal have moderigtigt tøj på hele tiden. Derfor har jeg været en pain in the ass de sidste par dage, da jeg har været helt lost angående outfits. Men jeg synes det er lykkedes godt, også selv om der nok er indraget en eller to forhastede beslutninger.

Med hensyn på bloggen, er jeg lidt tidspresset, og står på bar bund, da jeg vælger ikke at tage min computer med. Men jeg vil opfordre jer til at følge Facebooksiden her, da jeg som mål har at opdatere den 2-3 gange dagligt. Samme gælder på Instagram (@emilowich), hvor jeg vil uploade en masse billeder hver gang jeg kommer i nærheden af gratis Wi-Fi (hårdt kun at eje en iPod)!

Ses vi under modeugen, hvilke shows skal I til og hvad tror I bliver bedst? Hiv endelig fat i mig!

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.