Image Map

11. aug. 2013

MODEUGE OUTFIT - HOMECOMING

Jacket - Lee  /  Shorts - Unknown  /  Tee - Illustrated People  /  Shoes - Et al Design  /  Tote - Designed by me
Photo: Kristina Young
Så er jeg endelig kommet hjem igen efter en laaaang modeuge. Jeg tog som sagt allerede af sted mandag, og kom hjem lørdag aften. Jeg er virkelig død efter denne omgang, men jeg føler virkelig at jeg har fået noget ud af det hele. Glæd jer til de masse kommende indlæg, for jeg synes selv at jeg har taget rigeligt med billeder (her snakker vi 1300 stk.), og fået samlet rigelig med inspiration. Jeg har fået nok mode for det næste stykke tid!

Ovenstående outfit er fra i tirsdags, hvor vi skulle til en butiksåbning og til et show hos David Andersen - more to come. Jeg lover jer, det var cool. Modeugen var fantastisk!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.