Image Map

20. aug. 2013

A NEW CHAPTER

De seneste uger har været ret stressede. Lige efter modeugens afslutning startede jeg i skole igen. Det var egentlig meget tiltrængt, eftersom jeg næsten havde haft 2 måneders ferie forinden.
Jeg er startet på 2.g, hvilket de fleste betegner som det hårdeste år i gymnasiet. Lektier og arbejde er der nok af, og det tager rigtig meget af min tid. Jeg er stadig den dovne gymnasietype, hvilket også gør at bloggen bliver forsømt i perioder. På trods af alt dette, føler jeg, at jeg er startet på et nyt kapitel.

Mange tak for de 40.000 sidevisninger. Det viser, at der er blevet fulgt med, selv om jeg ikke har opdateret bloggen - og det er jeg rigtig glad og taknemmelig for.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.