Image Map

23. sep. 2013

AUTUMN OUTFIT - FLOWER PRINT & BLACK SILHOUETTES

 Shirt - Whyred / Jeans - Weekday / Beanie - Acne / Shoes - Dr. Martens / Jacket - APC
Her er et outfit som jeg rigtig gerne ville have på her i efteråret. Det er ret afdæmpet, men skjorten fra Whyred giver det hele et godt twist. Skjorten så jeg først på Rodeo Väljer, og jeg synes at printet er virkelig flot! Jeg er gået hen og blevet forelsket i skoene fra Dr. Martens, og har besluttet med mig selv, at jeg skal købe dem så snart mit budget er i orden. Jeg tror at jeg går efter den lave 1461-model, da den ser ud til at være lige mig. Måske er det også  helt med et lille break fra mine nærmest fanatiske tanker om alle de sneakers! Hvad synes I?

Heres a little outfit I would love to wear this autumn! I find the print on the shirt really cool, but I wish the shirt wasnt that expensive. The idea of the Dr. Martens has really bugged me since I saw them for the first time, but i've decided, that i'll buy them whenever I've saved enough money! What do you think of the outfit?

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.