Image Map

21. sep. 2013

THE SHARK SHIRT

Her er lige nogle billeder af mit seneste køb. Som jeg tidligere har snakket om, vandt jeg et gavekort til webshoppen POLKA af søde Anna og Louise, og valgte derfor at bruge gavekortet + lidt ekstra penge på denne skjorte. Skjorten er fra A Question Of, og kan findes lige her. Jeg er ret vild med printet og spejleffekten, og er også sikker på at skjorten vil blive brugt flittigt vinteren over.
Nu vil jeg sove gårsdagens rus ud, og spise en masse usundt - god weekend alle sammen! Ps. tjek lige min vilde Harry Potter kage ud fra i går!

My newest purchase is this mirror shark shirt from A Question Of. I've fallen in love with the print, and I think I'm going to wear it quite much this winter. Today is a total off-day. I am going to sleep off last nights drinking, and eat as much junk food as I can get a hand on! Have a good weekend!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.