Image Map

15. sep. 2013

SCHOOL OUTFIT

Ovenstående outfit kunne jeg rigtig godt tænke mig at iføre mig på en helt almindelig skoledag. Det er en forholdsvis overkommelig prisklasse (og dog). Jeg kunne i hvert fald godt overveje at investere i Kenzo sweateren, da jeg er faldet helt pladask for den. Jeg tænker at det ville være et helt fint outfit, da det nu lige så langsomt begynder at blive koldere og koldere. Jeg er helt cool med vejrskiftet, da jeg nu kan begynde at tage brug af mine mange sweatre igen! Nu hvor vi snakker ejedele, så ejer jeg faktisk ikke ét eneste par cowboy jeans... Hvad synes I om outfittet?

I've created a little collage with some items for a cool school outfit. I'm considering buying the Kenzo sweater, but there's so many other items I would rather buy at the moment. A little extra fact - I don't own a single pair of cowboy jeans. What do you think?

2 kommentarer :

 1. Jeg er helt vild med idéen om pastelfarver - også her til efteråret. Jeg ville nu mere være til outfittet, hvis det var et par sorte jeans eller et par pæne uld-bukser i lys grå. Måske også hvis tasken var en anden, for jeg synes, de sorte remme er lidt malplacerede i forhold til de lyse elementer i skoene og trøjen. Men ellers er jeg fan af outfittet.
  Ps. du har fået lavet en rigtig fin blog!

  Mvh Ditte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din kommentar! Jeg kan godt se hvad du mener med tasken, men ideen om uld-bukser er jeg knap så vild med, haha!
   Jeg er meget glad for at høre, at du kan lide både indlægget og min blog! :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.