Image Map

17. sep. 2013

NIKE LUNAR MONTREAL+

Her har I mit seneste køb! For et par indlæg siden lavede jeg en kollage af sneakers, og umiddelbart efter udgivelsen af indlægget, bestilte jeg så disse. Disse var dog ikke med på collagen, men er efter min mening mindst lige så flotte! I starten var jeg lidt usikker på om det var et fejlkøb eller ej, men har besluttet mig for at jeg vil beholde dem. Og gæt lige den fantastiske pris? 350 kroner! Jeg synes selv det er et ret godt kup, og så var det endda med forsendelsen inkluderet! De er købt på Size?, men det ser ud til at modellen er udsolgt. Der ser ud til at være en hel del gode tilbud at hente på Size?, så i fremtiden vil jeg helt klart tjekke hjemmesiden ud inden jeg køber sneakers. Igen kan jeg vise min kærlighed til mørkt tøj og neon sneakers!

I just bought this pair of Nike sneakers from Size? - only 350 DKK (around 63 USD!). Unfortunately, there's none in stock anymore. I really recommend checking out Size? before buying new sneakers, cuz' their prices are really fantastic! I've already sported the sneakers, and they really work well with dark blue/black clothing. Loving it!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.