Image Map

18. sep. 2013

FAVOURITE STYLES SPRING/SUMMER 2014 PT. 2

For et par måneder siden postede jeg et indlæg fyldt med mine favoritstyles fra de bedste spring/summer 2014 herrekollektioner, og her kommer anden del så!
 John Galliano // Salvatore Ferragamo // Gucci // Valentino // John Galliano
Miharayasuhiro // James Long // Julien David // Opening Ceremony // Patric Ervell
Fendi // Givenchy // Kris Van Assche // Miharayasuhiro // Kenzo

Det var så anden og formentlig sidste omgang af mine favoritstyles til SS14 herrekollektionerne. Der har været rigtig mange flotte kollektioner, men kun få kollektioner har været iøjnefaldende og spændende.Noget lidt anderledes som jeg selv kan genkende, er at der flere steder bruges langærmede trøjer med t-shirts over. Et element fra streetkulturen, der er blevet bragt ind i selv de store modehuse. Hvis jeg selv kunne bære det ordenligt, havde jeg klart gjort det - men sådan ligger landet ikke. I det hele taget egner jeg mig ikke til at påtage trends...
En af favoritkollektionerne, er helt klart John Galliano! Det var virkelig en gennemført kollektion, og jeg vil eje hver eneste del fra showet. Af andre looks er jeg vild med det midterste til øverst fra Gucci. Det hele spiller virkelig godt sammen, og så er jakken virkelig flot! Ellers er sættet fra Julien David i det midterste billede også virkelig godt. Jeg ejer ikke et sæt selv, men med stor inspiration fra Julien David kunne det stærkt overvejes at investere eller kreere et selv. Lag, prints og sæt virker som gode tommelfingerregeler i foråret/sommeren 2014! Hvad synes I om kollektionerne, og hvilke var jeres yndlings kollektioner?

I've been looking through lots of collections for the SS14 season lately, and here's a glimpse of my favourite styles from the shows. My favourite collection from this season was John Galliano for sure! Many amazing pieces, and I really wish they were all mine! I love the look in the first image from Gucci - perfect styling and amazing jacket. The suit from Julien David in the second image is amazing too! I really want a similar suit for next summer - maybe I should create and design my own? What do you think about the collections, and which were your favourites?

All pictures by Style.com | Edit by me

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.