Image Map

1. okt. 2013

EPISODE

Under modeugen i sommers var jeg et smut med Silas og Raha inde i secondhandbutikken Episode. Jeg havde aldrig set butikken før, men havde forinden hørt en smule om den. Jeg blev ret overrasket over det massive udvalg af alt slags tøj - det var næsten for meget at se på! Butikken er i 2 etager, og er på trods af de store lokaler proppet til randen med gode secondhandvarer. Som sagt var der meget tøj, og da Episode er en kæde af secondhandbutikker, forstår jeg godt at tøjet er lidt pricey. Men det ville selvfølgelig være overdrevet lækkert, hvis de kunne sænke samtlige priser på tøjet, da det altså er en kende dyrere end i fx Folkekirkens Nødhjælp eller andre lignende butikker. Jeg var også et smut forbi secondhandbutikken PRAG NØRREBRO, og ligeledes der havde de et flot udvalg. Dog var udvalget til herrerne en smule lille - men tøjet var godt! Billedkvaliteten er ikke noget at råbe hurra for i denne omgang, håber I bærer over med mig!

Episode: Larsbjornsstraede 8, 1454 Copenhagen
Prag Nørrebro: Nørrebrogade 45, 2200 KBH N

2 kommentarer :

  1. Fede billeder, jeg var selv inde og se nogle designs i modeugen :-)


    - amazinglaugh.blogspot.dk

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.