Image Map

4. okt. 2013

L'ORÉAL PROFESSIONAL TECNI.ART

L'Oréal Professional har for kort tid siden lanceret to nye unisex voks bestående af en Tecni.art Stiff Paste og Tecni.art Stiff Pommade. Selv har kun brugt voks rigtigt siden jeg stoppede på efterskole, og kender derfor ikke yderligere til det udbredte marked for hårprodukter til mænd. Jeg bruger kun meget små mængder af voks, da jeg er vild med tanken om det meget naturlige og pjuskede look, der helst ikke skal "skinne" af for meget voks. Selve Tecni.art linjen blev også brugt under Wood Woods S/S14 show under modeugen i sommers.
Tecni.art Pomaden er lidt speciel, da jeg føler at den er forholdsvist tyndtflydende. Dog skal der stort set intet bruges, før man kan forme, og sætte håret perfekt. Desværre synes jeg at pomaden tager lang tid at indarbejde i håret, hvilket selvfølgelig varierer fra person til person, da det er forskelligt hvad man synes om hårets look, og om hvordan man vil have det til at sidde.
Med hensyn til pasten, synes jeg den fungerer godt som en heldags voks. Alle kender det med, at håret ved enden af dagen ligner noget der kunne være løgn. Det er ikke sagen ved Tecni.art Paste, da den holder formen og styrken rigtig godt - hele dagen. Pasten giver nær det perfekte look som jeg leder efter, da den giver en mat effekt under brugen, og er virkelig let anvendelig.

/Sponsoreret indlæg med udtryk for egne holdninger

1 kommentar :

  1. Fed blog (;

    Ville være glad hvis du ville tjekke min ud :)
    http://winslow.bloggersdelight.dk/

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.