Image Map

27. okt. 2013

OH, THE COLORS

I går havde jeg en overdrevet hyggelig dag sammen med en masse fra min tidligere efterskole. Det var gammel elevdag, og det var rigtig skønt at få set de mange ansigter igen. Til de der undrer sig, har jeg gået på Rejsby Europæiske Efterskole.
Her får I et par billeder hvor min nye Wrangler jakke fra Zappa er i action. Det er en perfekt efterårsjakke med en sweater under. Jeg er blevet rigtig glad for den, men har også altid problemer med at style den. Er ikke så god til "less is more"... Any tips?? Håber jeres weekend har været lige så god som min, indtil videre. Nu står den på alt for mange lektier og en smule afslapning!

Here's some pictures of my new secondhand Wrangler jacket from Zappa. I love it, but i'm so bad at styling it - any tips? Yesterday I was with some friends from my old school, and it was so great to see them all again! The rest of this weekend is all about homework and a bit relaxing. Hope you've had a great weekend!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.