Image Map

15. okt. 2013

SNEAK PEEK: WRANGLER JACKET

Jeg har tidligere talt om Zappa secondhand, og endnu en gang har jeg gjort et køb i butikken. Det er lidt sjovt, for igen havde jeg egentlig noget andet i tankerne da jeg tog derhen, men endte ud med at have noget helt andet med hjem. Sidste gang var det en Dior skjorte, hvor jeg endte med en YSL skjorte. Denne gang skulle jeg have haft en skjorte med hjem, men endte ud med denne vildt lækre Wrangler skjortejakke. Den er forholdsvis tynd, men er lavet i et varmt materiale, som gør, at den fungerer fint som en jakke, hvis bare jeg har en sweater eller stik under. Jeg endte også ud med at få en t-shirt med hjem. Jeg har tidligere ejet en identisk t-shirt, som jeg var overdrevet glad for, men som jeg mistede på en af sommerens mange festivaler.
Så det var alt i alt en ret god dag. Forhåbentligt kommer der et indlæg inden længe, hvor I kan se jakken i brug.

2 kommentarer :

 1. Super fedt, at du finder nogle gode sager i Zappa! Jeg har selv lige besøgt butikken i dag(på baggrund af din anbefaling), hvor jeg faktisk nævnte din blog. ;-)
  Og ligesom du tidligere har skrevet, er butikken vildt lækker og god. Jeg slap ikke derfra uden et par ringe og en skjorte. :-)

  http://laceagateforlife.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nøj hvor fedt! Det er virkelig en god butik, og forstår godt at du ikke kunne gå tomhændet derfra! :) De to der ejer den er også rigtig søde!!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.