Image Map

31. okt. 2013

UNDERCOVER SS14 LOOKBOOK

Her er en kollektion der efter min mening sidder lige i øjet. Jeg er blevet vild med UnderCover by Jun Takahashi, og den nye lookbook er noget nær perfekt. Blandingen af streetwear, læderjakker og suits passer mig umådeligt godt, og jeg ville ønske at min pengepung tillod mig at købe det hele. Trøjen i nederste højre hjørne, læderjakken fra billede nummer 6. og hele looket fra nummer 7. og 9. er mine favoritter. Hvad synes I?

The definition of a perfect collection: UnderCover by Jun Takahashi. I love the mixing of streetwear, leatherjackets and suits, and also the use of different materials. If I had enough money, I would go all in on this crazy label. My favourites are the leatherjacket from picture number 6, the sweatshirt in the lower right corner and the whole look at number 7. and 9. What do you think?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.