Image Map

7. nov. 2013

SEXODUS

 
Endelig er der livstegn fra mig igen! Jeg kan ikke helt forklare den sidste uges manglende blogging, men det har faktisk været helt afslappende at sætte bloggen lidt til side, for at fokusere på alt det andet jeg går og laver. Dog kan der godt gå et par dage igen før næste opdatering. Efter starten på 2.g har jeg virkelig følt at jeg har engageret mig i mange skolerelaterede ting, som fx skolens nyopstartede radioudvalg, Operation Dagsværk (blev holdt i går - pisse hyggeligt!) og også skolebladet. Det er nogle ting som kræver en del tid hver, så derfor bruger jeg også rigtig meget af min fritid på det. Allerede i morgen går det næste projekt løs, hvor jeg har været med til at planlægge Natværk på skolen - altså en fest for alle der har deltaget i Operation Dagsværk.

Så ja, det er pretty much hvad jeg fordriver tiden med. Nu skal jeg ikke skræmme folk der overvejer gymnasiet så meget - det er noget jeg har valgt, og lektierne er altså en smal sag i 2.g! Det skal man ikke bekymre sig om! Jeg håber at I har haft det godt i mellemtiden, for det har jeg. Nu vil jeg gøre mig klar, da jeg lige om lidt skal ud af døren til et event som bliver afholdt af Bianco Footwear. Men mere om det en anden gang! PS. M.I.A. er ude med nyt album - MATANGI.

Finally i'm able to update you guys! I haven't really had the time for any blogging the past week, but finally I got some time on my hands. I've been sooo stressed out, and the only thing I can think about right now is all the things i'm involved in at my school.The next project is a big party tomorrow - i'm so excited!I'm actually in a hurry right now - Bianco Footwear event coming up later this afternoon! I'll update you on that later!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.