Image Map

9. nov. 2013

BIANCO EVENT

Jeg lever igen efter en alt for god fest i går! Det hele gik som planlagt, og vores fest var mere end vellykket! Nu har jeg bare brug for at slappe af - altså lige efter at næste uges afleveringer er klaret.
Billederne er fra et rigtig fint event i torsdags. Det var Joanna, der inviterede til et event i Bianco med et lille oplæg omkring styling af sko og forskellige trends. Det gav også god mulighed for at få snakket med nogen af de folk jeg ikke ser så ofte i min hverdag, og som jeg var så heldig at tilbringe tid med under modeugen i sommers. Håber I nyder jeres weekend!

I'm alive! We had a blast last night, and the party was even better than expected - can't wait for next year! The pictures above are from this thursday night, where Joanna held an event with Bianco. It was very cool and we learned a bit about styling and different trends. It was also a good opportunity to talk to some of my friends. Hope you'll enjoy your weekend!

4 kommentarer :

 1. Det ser virkelig ud til, at det var et hyggeligt event! Jeg ville super gerne have været med, men Kolding er desværre lidt for langt væk... :-(

  Knus!
  www.livetifoelgeida.dk
  - Kig gerne forbi :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Kolding er langt væk fra alting haha! En anden gang! ;)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.