Image Map

10. nov. 2013

SNEAKER TIME

Selv om jeg altid går og kigger efter nye sneakers, synes jeg ofte at det er en ren jungle når man skal vælge det perfekte par sneakers. Ovenstående sneakers er ikke perfekte, men de er nogen som jeg godt kunne tænke mig alligevel. Det er svært at vælge hvilke sneakers man vil købe, da man ikke ved hvornår det perfekte par sneakers kommer, da der dagligt kommer nye modeller fra alle de store sneakermærker. Specielt Nike er storslemme. Jeg tror dog at mit næste skokøb bliver et par Nike Roshe Runs, hvis altså ikke jeg beslutter mig for at investere i et par lave Dr. Martens inden! Har I nogen favorit sko/sneakers?

I'm always on the hunt for new sneakers, and imo it's hard to find the perfect pair of sneakers! I would love to wear all the sneakers above, but I think, that my next pair of shoes is going to be  Nike Roshe Runs or Dr. Martens low cut. Do you have a favorite shoe/sneaker?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.