Image Map

21. nov. 2013

FAVOURITE ALBUMS RIGHT NOW

Major Lazer - Free The Universe, M.I.A. - Matangi og When Saints Go Machine - Infinity Pool er stort set det eneste, der er blevet spillet på mine playlister i løbet af de sidste par uger.
Jeg er helt vild med universet omkring kollektivet Major Lazer, der formår at spille op til fest på samtlige af numrene på Free The Universe. Den enorme samling af producere, sangere og andre folk bag pladen har virkelig formået at skabe musik der strækker sig fra alt mellem himmel og jord. Mine personlige yndlingsnumre er Get Free og You're No Good.

Det samme gælder for M.I.A., som jeg er meget stor fan af. MATANGI har overgået alle forventninger, og jeg er helt vild med samtlige numre på pladen. Min familie synes dog, at det er lidt underligt, for det orientalsk-inspirerede rytmer og den britiske sang er ikke noget man hører ofte. Der er mange gode numre, men Only 1 U, Bring The Noize og Know It Ain't Right må være top 3.

Infinity Pool har jeg tidligere tippet om, og siden da er min kærlighed til WSGM bestemt ikke forsvundet. Det er noget af det bedste musik fra danske kunstnere, jeg længe har hørt, og det undrer mig også, at jeg "først" lige har opdaget dem. Af gode numre kan nævnes System of Unlimited Love samt Love and Respect.

My favourite albums right now are Free the Universe by Major Lazer, Matangi by M.I.A. and Infinity Pool by When Saints Go Machine. I'm a big fan of them all, but M.I.A. is clearly my favourite. They're all unique, and their music is what I would call innovative and define as true art. Links to my favourite songs can be found in the text above.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.