Image Map

15. nov. 2013

OUTFIT // CHRISTMAS WISHES

En god blanding af et muligt outfit og nogle juleønsker! Jeg har i dag siddet og samlet ideer til julegaveønsker, eftersom min familie har spurgt ind til, hvad jeg ønsker mig i år - og jeg er svær at please! Selv om det lyder virkelig utaknemmeligt, så er jeg ikke glad for at min familie "bare" giver mig noget tøj i gave, da jeg er en smule forfængelig på det område (surprise?), og derfor helst gerne selv vil vælge. Så jeg har været godt i gang med at finde links til alverdens ønsker! Dog er der også ting på ovenstående kollage som er en smule i overkanten, og som jeg ikke oprigtigt ønsker mig til jul. Her snakker vi den hvide t-shirt til 600 kroner, og bukserne til 1500 kroner. Dog kunne jeg godt tænke mig skoene fra Adidas, der blevet lanceret i dag. Samme gælder nylonjakken fra Fuct. Dette er bare et udkast, men jeg regner med at der senere kommer et indlæg med flere julegaveønsker, som måske kan bruges som inspiration.  
Hvad synes I er rimeligt at ønske sig gaver for til jul? Selv går jeg efter ønsker på ca. 500 kroner - men det er jo en "ønske"-liste.

Right now all I'm thinking about is wishes for christmas. I think it's hard to find something that I wish, and which isn't too expensive. I really like the sneakers from Adidas and the nylonjacket from Fuct. Not all of the items above is actual wishes, because I don't want my family to pay 80 and 200 euros for plain basic clothing (the ones from A.P.C.) How much money do you use on gifts, and do you have any ultimate wishes this christmas?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.