12. nov. 2013

KENZO SWEATSHIRT FAVOURITES

Jeg har kreeret en lille kollage med mine favorit sweatshirts fra Kenzo. Det er sjovt, at de altid formår at lave noget jeg er vild med - både med tigerhovederne, Flying Tiger, Eye, Clouds og nu den kommende SS14 kollektion med fiskene. Jeg tror at Kenzo er blandt mine top 5 yndlingsmærker, da de altid formår at skabe noget som jeg synes er helt perfekt. Og så synes jeg også selv, at det passer meget til min stil. Jeg forstår i hvert fald godt hypen! Desværre står jeg ikke med 1300+ kroner til en enkel sweatshirt, så det må blive en fremtidig investering.
Hvilken er jeres favorit sweatshirt?

I made a little collage with my favourite Kenzo sweats. Kenzo always manage to create amazing collections - the Tigerhead, Flying Tiger, Eye, Clouds and the up-coming SS14 collection with printed fish. Clearly one of my top 5 fav brands atm. Even though I can't afford Kenzo right now, I really hope to sooner or later. Which Kenzo sweatshirt is you'r favourite?

5 kommentarer :

 1. Svar
  1. jaaaa ååååh, hvis jeg en dag bliver den nye Bill Gates sender jeg 10 gratis Kenzo trøjer til dig

   Slet
 2. Jeg vil så gerne have fat i en KENZO-sweat. Jeg forguder det brand! Men det er mange penge at skulle af med, så der skal spares lidt op først, desværre!

  //Ida
  www.livetifoelgeida.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tøjet er virkelig fedt, men også virkelig dyrt - men altså, hvad kan man forvente af et rigtigt designermærke? :D

   Slet