Image Map

12. nov. 2013

KENZO SWEATSHIRT FAVOURITES

Jeg har kreeret en lille kollage med mine favorit sweatshirts fra Kenzo. Det er sjovt, at de altid formår at lave noget jeg er vild med - både med tigerhovederne, Flying Tiger, Eye, Clouds og nu den kommende SS14 kollektion med fiskene. Jeg tror at Kenzo er blandt mine top 5 yndlingsmærker, da de altid formår at skabe noget som jeg synes er helt perfekt. Og så synes jeg også selv, at det passer meget til min stil. Jeg forstår i hvert fald godt hypen! Desværre står jeg ikke med 1300+ kroner til en enkel sweatshirt, så det må blive en fremtidig investering.
Hvilken er jeres favorit sweatshirt?

I made a little collage with my favourite Kenzo sweats. Kenzo always manage to create amazing collections - the Tigerhead, Flying Tiger, Eye, Clouds and the up-coming SS14 collection with printed fish. Clearly one of my top 5 fav brands atm. Even though I can't afford Kenzo right now, I really hope to sooner or later. Which Kenzo sweatshirt is you'r favourite?

5 kommentarer :

 1. Svar
  1. jaaaa ååååh, hvis jeg en dag bliver den nye Bill Gates sender jeg 10 gratis Kenzo trøjer til dig

   Slet
 2. Jeg vil så gerne have fat i en KENZO-sweat. Jeg forguder det brand! Men det er mange penge at skulle af med, så der skal spares lidt op først, desværre!

  //Ida
  www.livetifoelgeida.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tøjet er virkelig fedt, men også virkelig dyrt - men altså, hvad kan man forvente af et rigtigt designermærke? :D

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.