Image Map

8. dec. 2013

BUDGET WANTIES FROM TOPMAN

Jeg har ikke shoppet eller købt tøj i rigtig rigtig lang tid. Det er lidt et paradoks, da folk forventer at man bruger store summer penge på tøj, når man er modeblogger. Det er noget jeg synes virker virkelig overfladisk. Jeg synes rigtig meget tøj er dyrt, men er ofte villig til at betale prisen, hvis jeg ved, at jeg bliver glad for det, eller at kvaliteten er god. Men jeg synes alligevel, at 600 kroner for en hvid t-shirt er for meget at betale.
Jeg har altid haft en "fordom" over for H&M, Zara, Topman osv. som var, at de lavede "grimt tøj". Dog vil jeg sige, at jeg meget gerne vil undskylde hvis jeg har sagt det, for rigtig mange af high street butikkerne er kommet rigtig godt igen, og laver noget godt tøj, hvor kvaliteten er god, og prisen er fair. Ovenstående 6 ting fra Topman (der har overrasket meget) er alle fair pris, og virker til at være fin kvalitet. Specielt roll neck jumperen og colour blend jumperen vil jeg gerne have fingrene i (måske er den hanefjersternede jumper måske en tand for meget).

Håber I har haft en god 2. advent!

I haven't been shopping for a really long time. It is kind of paradoxical because many expect fashion bloggers to spend lots of money on new clothing every month. I think it's very superficial. I find much clothing way to expensive, but I understand if you spend money on something you know you will use for a long time - not if you're buying a plain white tee for 110 USD.
Above you'll see 6 pieces from Topman with a great price and fair quality. I especially like the roll neck jumper and the colour blend jumper (maybe the houndstoothed jumper is a biiiit to much, haha).

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.