Image Map

14. dec. 2013

TOO MUCH MARBLE

Verden drukner i marmor for tiden, men jeg kan ikke dy mig, da jeg selvfølgelig gerne vil være med på beatet. Nu hvor vi snakker om marmor, så vil jeg også gerne pointere at jeg ikke forstår hvorfor ingen brands har fokuseret på grønt marmor frem for hvidt marmor? Jeg vil gå så langt og sige at det i nogen afskygninger er lige så flot (eller flottere end den hvide). Lige nu har jeg lysten til at afprøve lidt forskellige trends (som fx uldbukser og marmor), men er mere eller mindre rippet op til jul. Jeg havde lige råd til en klipning efter alle gaveindkøb var færdige - er meget broke nu...

Jeg overlever heldigvis! Jeg vil forresten lige sige ufattelig mange gange tak for at I har hjulpet mig med at runde de 50.000 sidevisninger her på bloggen! Det er så lille et tal i forhold til alle andre blogs derude, men jeg føler alligevel at det er ret stort for lille mig. Det har lidt været en drøm for mig (samt det at runde 100 followers på Bloglovin' og senere 100.000 visninger) men alt til sin tid! Det er lidt svært at nå nogle mål, når man ikke har tid/overskud/lysten/inspiration til at blogge regelmæssigt. Jeg ved at det bare er en periode jeg er inde i, og at det hele kommer tilbage - det er jeg sikker på! Jeg håber i hvert fald at i forsat vil følge med. Håber I får jer en rigtig god jul, og god weekend!

The world is litteraly drowning in marble atm. Theres no blog out there without marble-prints/garments/furniture, you name it. One thing I don't get, is why everyone is focusing on the white marble instead of the green - it's just as beautiful! Another trend I would like to try out, is the wool pants - they seem soooo comfy (btw I'm against sweatpants, so woolpants would be just right for me).
Another thing - Thanks for the 50.000 visits on the blog!!! I'm honoured,but also sorry for my lack of posts here on the blog. Hope you'll understand that i'm quite stressed out at the moment. 
Merry Christmas to all of you!

5 kommentarer :

  1. Det vil ikke have skadet hvis du havde inkluderet et billede med Soullands x Playtype collab, mvh den anonyme. m.a.d.s a.d.a.m, godt nytår Emil!!! :)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.