Image Map

17. dec. 2013

STYLE INSPIRATION

All pictures found on Tumblr.
Det er vinter, det er koldt, og det er mørkt. Mit forhold til vinter er ambivalent, for jeg hader kulden, men elsker tøjet. Mørke nuancer, store frakker, læder, uld, sort på sort på sort, lag på lag på lag - på dét punkt er vinterhalvåret perfekt. Jeg mangler stadig en vinterjakke, men jeg venter til jeg finder den helt rigtige. Forresten, er der noget I kunne tænke jer at se mere af her på bloggen?

It's winter, it's cold and it's dark. My thing with winter is very ambivalent. Hate the cold. Love the clothes. Dark shades, big jackets, leather, wool, black on black on black, layer on layer on layer - maybe winter terms isn't that bad at all. By the way, is there anything you want to see more of here on the blog?

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.