Image Map

23. dec. 2013

BLACK AND CHEAP UNIQLO BASICS


Jeg har absolut ingen anelse om, hvorfor jeg ikke har hørt om Uniqlo før. Det er åbenbart en tøjgigant, der kun fokuserer på basisvarer til både herrer og damer - til gode og lave priser. Jeg har i hvert fald gode intentioner om at hapse en ting eller 3 fra hjemmesiden, da det lader til, at der kan gøres nogle super gode køb! Når det så er sagt, så har jeg ikke styr på, hvad prisen for fragten er (sikkert  umådelig høj, hvilket ville være typisk). Men det ville nu alligevel være dejligt med nogle basisvarer, da jeg ikke ejer noget af ovenstående. Ps. priserne på billedet er ca. priser.

I have absolutely no idea why I've never heard of Uniqlo before. Apparently, it's a big company focusing (and producing) basic wear for men and women - and the prices are low! I wouldn't mind a thing or 3 from them - fine quality, great price - what's not to love? I don't know the shipping costs, but I bet they're sky-high (would be so typical, ugh).

5 kommentarer :

 1. Tak for det gode tip, det er virkelig billigt!

  xx,
  cbycmodeblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Skønne items - lækkert at alt behøver være så uendeligt dyrt!

  Du er med i mit tredje Blogger Spotlight, tjek det ud her: http://malenematzen.dk/blogger-spotlight-3/

  SvarSlet
 3. Hej Emil. Endte du med at købe noget? Hvis ja, vil du så ikke lige oplyse din vægt/højde + størrelse på dit Uniqlo tøj? Overvejer selv at købe noget nemlig :) Hvis du gad smide en mail med det på sidseloglasse@gmail.com, så er du god! Cool blog forresten :)

  Vh Lasse

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.