Image Map

27. dec. 2013

SHOWING OFF

Jeg har været heldig at få mange ønsker opfyld til jul. Misforstå mig ikke, jeg er ikke forkælet - men har ønsket mig brugbare og nemme gaver (også andre og mindre moderigtige end dem jeg viste her). En af gaverne var denne frakke fra Topman. Den haren perfekt længde, men er desværre ikke særlig tyk, så jeg må vente til vejret bliver varmere. Billeder er taget med mit nye kamerastativ. Det var en af mine større ønsker, da har manglet et. Fjernbetjeningen dertil har jeg købt via ebay til sølle 50 kr. Jeg håber I har haft en god jul og har I fået nogle gode gaver?

I'm very pleased with my christmas gifts! One of the gifts was this trench coat from Topman. It has the perfect lenght, but unfortunately its thin, so i'll have to wait for warmer weather. I also got the long wanted camera stand, which I think will come in handy. The remote was bought earlier this year on ebay for trifling 6gbp/9usd.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.