Image Map

30. dec. 2013

SELF-EDUCATION

I julegave fik jeg denne bog skrevet af Dorothea Gundtoft. Jeg havde ønsket mig den, og den kommer til at fungere som en lille guide omkring forskellige skandinaviske designere og brands, hvor jeg kan få et lille indblik i hvorfra de får deres inspiration, læse interviews og kigge på flotte billeder samt illustrationer. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg er sikker på, at jeg sluger den råt.

Here's one of the presents I got this Christmas. It's written by Dorothea Gundtoft, and it's going to be my little guide about different Scandinavian designers and brands, where I can read about their sources of inspiration, read interviews and glance at beautiful illustrations and pictures. I can't wait to get started on this book! x

1 kommentar :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.