Image Map

31. dec. 2013

2014

Det kommer bag på mig, at 2013 er gået så hurtigt. Det har på både godt og ondt været et år fuld af oplevelser, og jeg vil ikke være foruden nogen. Jeg vil godt indrømme, at det har været et rigtig hårdt år, men også synes, at jeg som person har opnået en del, og at jeg har forbedret mig meget som person. 2014 ligger meget fjernt for mig, og jeg kan ikke begribe at vi allerede starter på et nyt år. Jeg har dog ét klart mål for 2014. Jeg vil opnå noget. Endnu mere end jeg allerede har opnået. Og jeg ved ikke hvad. Godt nytår.

2013 went faster than expected. I've had good and bad experiences the past year. I must admit that this year has been rough, but I think i've managed to achieve something, and i've changed to the better. 2014 is very distant. I have one simple goal. I want to achieve even more. I don't know what yet. Happy New Year. x

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.