Image Map

4. jan. 2014

WEEKDAY FRIDAY JEANS

Jeg er et storbymenneske. Det er lidt kompliceret, for jeg bor i en lille by i Sønderjylland. Jeg drømmer ofte om at bo i en storby, for der sker der mere, og der er generelt mange flere muligheder for alt. Fx shopping. Der er ikke mange gode tøjbutikker i min landsdel, og derfor køber jeg størstedelen af mit tøj online. Hele julen kørte Weekdays onlineshop en kalender, hvor der dagligt var gode tilbud at hente, og den 24. december var der sorte Friday jeans (vildt god model) til kun 80 kroner(!!!). Jeg skyndte mig selvfølgelig at klikke 2 par hjem - julegave til mig selv!

Living in a small town in Southern Jutland often means very poor shopping opportunities, and that is why nearly all my clothing is purchased online. All Christmas, Weekday's online shop had a calendar, were great bargains could be found every day. On the 24th of December, the black Friday jeans were on sale for only 9 gbp - I bought 2 pairs as a Christmas gift for my self!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.