Image Map

6. jan. 2014

A NEW FAMILY MEMBER

Familieforøgelse! Vi har i min familie har længe snakket om, at vi godt kunne tænke os en hund (kattemenneske for evigt), og nu skulle det altså være. Det er en lille fransk bulldog, og vi har endnu ikke navngivet den. Det bliver en udfordring med hund, da vi aldrig har haft det før, så jeg er lidt spændt på, hvordan det kommer til at gå. Er den ikke helt vild kær?

We're having a dog! It's a little french bulldog, and we haven't decided the name yet. Even though i'm a catperson, I really like this puppy. Isn't it just cute?

6 kommentarer :

 1. Hvor er den bare kær! Tilykke med den, kald den Bounty ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha jaa åååh den smelter mit hjerte!

   Slet
 2. Hvor er de bare cute! Tillykke med den lille hundi c:

  SvarSlet
 3. Ih sådan én race skal mig og min sis også have!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Forståeligt - den er virkelig skøn!

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.