Image Map

7. jan. 2014

LATEST OBSESSION // BLOG INSPIRATION ~ DR. MARTENS SHOES

Jeg er helt vild med Dr. Martens! Nu har jeg længe tænkt på dem, og leget med ideen, om at jeg selv skulle eje et par. Og nu er tiden snart inde! Jeg er nok mest til den klassiske sorte 1461'er, og jeg er sikker på, at det også bliver min første Dr. Martens sko. Det giver også anledning, til at vise jer nogle af de blogs jeg bliver inspireret af - og selvfølgelig også så I kan se de mange måder at style skoene på. Det kan umuligt kun være mig, der synes de er fede - hvad siger I?

- Credit to Chris Lee for the editing inspiration -
I'm in love with Dr. Martens! I've been thinking of these shoes for such a long time now, and I think the time is right to buy them! I must admit, that my favourite is the classic 1461 in black, and I'm sure that they're going to be my first pair. This post also gives me an opportunity to show you guys some of the blogs I follow - and some great ways to style them! What do you think?

4 kommentarer :

 1. De er så lækre !
  Tror jeg køber de korte til summer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så! Og god ide - de kan næsten bruges hele året rundt!

   Slet
 2. Jeg har 5 par Dr. Martens, så jeg kan kun melde mig enig! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, meget forståeligt. Må også have mig et par! :)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.