Image Map

1. dec. 2013

TUNES #4 - 1. DECEMBER

Beklager for de manglende opdateringer på det sidste, men det har været overdrevet stressende at være mig. Heldigvis har ovenstående tunes været med til at gøre mit liv bare en smule sødere! Specielt hele det nye album fra M.I.A., samt Rihannas 'What Now' fra Unapologetic har været meget på replay! Ud over det har jeg "genopdaget" Santigold og hendes fantastiske musik!
 
Det er allerede blevet 1. december, og jeg indrømmer blankt, at jeg ikke er verdens største julemenneske. Men jeg finder alligevel højtiden hyggeligt, da det er nu, hvor man kan være indenfor, nyde en god varm kop te eller bare slappe af. Jeg er kommet godt i gang med gaveræset, men det ville lidt øv at fortælle hvad jeg har købt, da jeg ved, at min familie af og til følger med i, hvad jeg skriver. Håber I har nydt weekenden mere end jeg har - 2.g er lig med afleveringer hver weekend, men i dag stod den heldigvis på besøg på Kolding Designskole. Der blev afholdt julebazar, hvilket gav gode muligheder for at få købt nogle flotte og specielle julegaver!

I've been listening a lot to the MATANGI album from M.I.A. lately, Rihanna's 'What Now' single from the Unapologetic album, and then i've rediscovered the amazing music from Santigold.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.