Image Map

22. jan. 2014

i-D MAGAZINE FASHION STORIES: BACKSTAGE PHOTOS

Jeg er ikke den store fan af backstage billeder fra modeshows, og har aldrig rigtig forstået hvorfor fotografer gik så meget op i at komme ud backstage. Men da jeg faldt over serierne på i-D Magazines hjemmeside, blev jeg vildt overrasket over hvor flotte backstage billeder kunne blive. Det afhænger selvfølgelig af fotografens evner til at fange de rigtige øjeblikke, men jeg synes at disse billeder virkelig er sprængfyldt med talent. Billederne er blandt andet fra Fendi, Maison Martin Margiela, Neil Barrett, Jil Sander og Dior. Jeg har helt lyst til at hænge dem alle op på mine vægge.
 
 
 
 
I've never really liked backstage photos, but after seeing some on i-D Magazines website, I completely fell in love with the photos. All of the above is from the AW14 collections in London, Milano or Paris. The pictures above is from Dior, Jil Sander, Fendi, Maison Martin Margiela and Neil Barrett. I love the angles, colors and unique shots. What do you think?


Follow on Bloglovin

2 kommentarer :

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.